location
вул. Марії Кюри, 5
Авто зі США та Європи
Всі 708 авто як для себе!
Аукціони США: як купити авто на аукціоні в США

Аукціони США: як купити авто на аукціоні в США

Зміст статті:
  • Аукціони автомобілів із США
  • Аукціон Copart (українською \"Копарт\")
  • Аукціон Манхейм (Manheim)
  • Аукціон Іншуренс (IAAI): Страховий аукціон
  • Авто з аукціонів США на сайті \"Мотормарт\"
  • Який аукціон найкращий для покупки авто?
  • Підіб'ємо підсумки

Купити недорогу іномарку допоможуть аукціони США, де власники виставляють лоти за мінімальними цінами. Купити машину можна і в нашій країні у салоні, але там транспортні засоби коштують дуже дорого. На вторинному ринку важко знайти недороге авто не в «битому» стані. Тому викуп автомобілів на американських аукціонах із подальшою їх переправою через океан є чудовою альтернативою. Здійснити цю процедуру допоможе надійна компанія MOTORMART, яка багато років є офіційним імпортером. Розглянемо найпопулярніші майданчики в Америці, де можна вигідно купити автомобіль.

Аукціони автомобілів із США

Стати власником транспортного засобу в США через аукціони можуть не тільки громадяни цієї країни, але і будь-якої іншої держави. Це своєрідні торгові майданчики, що спеціалізуються з продажу легкового, вантажного, водного та іншого транспорту. Чимало українців запитують, як купити авто на аукціоні в США, що для цього потрібно?

Процедура нескладна – необхідно зареєструватися, внести аукціонний внесок, що підтвердить платоспроможність людини, після чого можна брати участь у торгах. Купівля автомобіля подібним способом дуже вигідна, оскільки з урахуванням вартості переправлення, митного оформлення, реставрації та інших пунктів, ціна машини все одно буде на 30-40% дешевша, ніж у нашій країні на вторинному ринку. Більшість українців вибирають лоти з незначними пошкодженнями після ДТП або інших страхових випадків (пам'яті бампер або крило, двері або багажник, немає лобового скла та інше), на які поширюються величезні знижки.

Машину можна недорого відновити та стати власником добротної іномарки з Америки. Не слід боятися пошкоджень, якщо їх можна виправити без проблем. Якщо ви хочете дізнатися, які є надійні та перевірені аукціони США, список у цій статті надасть таку інформацію. Компанія MOTORMART працює з трьома популярними майданчиками, тому що вони пропонують найкращі умови для учасників. Історія аукціонів США, їх опис, особливості укладання угод допоможуть вибрати відповідний варіант співпраці.

Аукціон Copart (українською \"Копарт\")

Найбільший аукціон в Америці, на якому реалізують аварійні автомобілі. Відкритий він був у 1982 У. Джонсоном, спочатку спеціалізувався на продажу вживаних автомобільних запчастин. Буквально за 3-5 років майданчик завоював величезну популярність в автомобілістів усього світу, перетворився в аукціон машин. Виставляють лоти на продаж юридичні компанії, страхові організації, кредитно-фінансові установи, приватні особи. Близько 90% усіх транспортних засобів, присутніх у каталозі, мають косметичні та технічні проблеми, що дозволяє викуповувати їх вкрай дешевше, чим й користуються наші земляки.

Необхідно пам'ятати, що \"Копарт\" аукціон США не несе жодної відповідальності за автомобілі, які він продає. Тобто, придбання ви робите на свій страх і ризик. Потрібно розуміти, що на цьому майданчику можуть бути присутні шахраї, які реалізують машини-ляльки. Це такі автомобілі, які побували у сильній аварії, були відновлені, щоб мати привабливий зовнішній вигляд, а за фактом перебувають у жахливому технічному стані, відновлення їх неможливе чи дуже затратне. Попри все це, аукціон Copart США – це єдиний майданчик в Америці, де можна дешево купити транспорт під відновлення, щоб добре заощадити.

Необхідно лише здійснювати ретельну перевірку історії кожного лота, щоб не нарватися на автомобіль-ляльку. Крім того, слід враховувати тип документів, з якими реалізується лот, тому що потрібно уникати варіанта Bill of Sale, з яким неможливо відразу експортувати машину з Америки (потрібно чекати кілька місяців, доки буде виготовлено техпаспорт). Можна підбити підсумки аукціону «Копарт»:

  • Найбільший майданчик страхових лотів у світі.
  • Низькі продажні комісії, якщо порівнювати із конкурентами.
  • Для відмови від покупки доведеться заплатити лише 10% вартості.
  • Є «перекупи», можна придбати автомобіль-ляльку після серйозної ДТП.
  • Інформація про лоти може не відповідати дійсності.
  • В обов'язковому порядку потрібна перевірка через Carfax.

Аукціон Манхейм (Manheim)

Цей майданчик був заснований у далекому 1945 році та спочатку позиціонувався як гуртова база з реалізації транспортних засобів. На цей час авто аукціон США Manheim є найбільшим у світі, функціонує у 19 державах, об'єднуючи понад 140 різних майданчиків. Виставляти транспортні засоби на ньому можуть лише ліцензовані продавці. На цьому майданчику є автомобілі без пошкоджень або з мінімальними дефектами, які швидко і недорого усуваються в будь-якому сервісі.

На аукціоні «Манхейм» представлені машини, які вилучили кредитори або інші організації, кинутий транспорт, у якого не вдалося встановити власника, корпоративні та лізингові авто, які мають мінімальний пробіг та ідеальний технічний стан. Клієнти можуть вибирати транспортні засоби самостійно через актуальний каталог, але придбати лот можна лише за допомогою сертифікованого посередника. На всі лоти є докладний опис технічного стану, безліч чітких фотографій, за якими можна прийняти рішення щодо доцільності покупки. Якщо автомобіль відповідає опису, є можливість повернення транспортного засобу. Підіб'ємо підсумки з аукціону «Манхейм»:

  • Співвідносно невисокі аукціонні збори.
  • Транспортні засоби переважно без пошкоджень або з мінімальними дефектами.
  • Є 5-бальна система оцінювання стану лоту, що дозволяє визначитись із вибором.
  • Брати участь у торгах на аукціоні можуть лише сертифіковані дилери.
  • Потрібно довго чекати на виготовлення технічного паспорта (до 30 діб).
  • Відсутність ризиків нарватися на шахраїв.

Аукціон Іншуренс (IAAI): Страховий аукціон

Повністю страховий майданчик з продажу автомобілів, який є найстарішим у світі. Почав він свою діяльність понад сто років тому. Спочатку це було величезне американське звалище автомотлоху, але в 1980-х роках воно було перекваліфіковане на автомобільний аукціон. З того часу обсяги продажу транспортних засобів почали зростати щороку.

На ньому представлений широкий спектр лотів різних категорій: після аварії, повністю списаних, викрадених та повернутих, лізингових та корпоративних авто у різному технічному стані. Торги проводяться наживо або онлайн через інтернет. Щодня через цей аукціон реалізується близько 80 тисяч транспортних засобів. На майданчику представлені автомобілі, що виробляються у США та інших державах. Машини наводяться в передпродажний вигляд фахівцями, тому на IAAI приходять купити надійне авто без ризиків. Підіб'ємо підсумки по аукціону Іншуренс (IAAI):

  • Майданчик тільки для страхових та інших спеціалізованих компаній, приватні особи не допускаються до продажу та торгів.
  • Немає перекупників, відсутні ризики придбання автомотлоху.
  • Аукціонні майданчики (понад 150 штук) розташовані в Америці та Канаді.
  • Збір аукціону при придбанні транспортних засобів високі (у порівнянні з іншими майданчиками).
  • Якщо вчасно не сплатити, накладаються штрафні санкції у розмірі 15%.
  • Немає можливості торгу з продавцем автомобіля до моменту підтвердження угоди.

Авто з аукціонів США на сайті \"Мотормарт\"

Наша компанія працює за різними схемами доставки транспортних засобів з Америки. Ми використовуємо всі описані тут аукціони машин США, підбираємо лоти відповідно до потреб клієнтів. Варіанти покупки наступні:

  • Авто в дорозі. Лоти вже викуплені нашою компанією та перебувають у дорозі з Америки на різних етапах. Це Nissan, Chevrolet, Volkswagen, Ford, Honda, Dodge, KIA. Авто вимагають розмитнення та подальшого відновлення в Україні, але обійдуться дешевше, ніж варіант у наявності на наших майданчиках. Лоти представлені на нашому сайті у відповідному розділі.
  • Авто в наявності. Транспортні засоби вже завезено в Україну з американських аукціонів, повністю розмитнено, відновлено та оформлено. Є різні марки, серед яких MINI COOPER, VOLKSWAGEN, FORD, FIAT, MERCEDES-BENZ різних моделей та року випуску. При виборі цього варіанта можна одразу їхати в МРЕВ за номерами.
  • Авто на замовлення. Це найбільша категорія, тому що клієнт може самостійно підібрати транспортний засіб на будь-який із трьох, описаних у цій статті, майданчиків у США. Якщо ви шукаєте автомобіль без пошкоджень або під відновлення, вибирайте аукціон, Америка та наша компанія запропонують величезний вибір лотів з урахуванням ваших фінансових потреб та переваг. Окрім звичних автомобілів, про які йшлося в попередніх пунктах, можна купити такий транспорт, як ACURA, CADILLAC, чисто американські моделі CHEVROLET (EQUINOX, SONIC, SILVERADO, SUBURBAN та інше). В цьому випадку доведеться чекати виконання замовлення довше (2-3 місяці), але вигода буде вищою.

Усі лоти є на офіційному сайті нашої компанії, можете зв'язатися з менеджерами для отримання детальних консультацій. Якщо вам потрібно авто зі США, MOTORMART може здійснити вашу мрію. Усі аукціони США (IAAI, Manheim, Copart) можуть запропонувати автомобілі з оптимальним співвідношенням вартості та якості. Необхідно лише виділити час на пошуки, ретельно перевірити лот, у чому вам допоможуть спеціалісти посередника.

Який аукціон найкращий для покупки авто?

Ми вже розібралися, які аукціони є в США, розглянули їх особливості та специфіку. Тепер подивимось, який майданчик краще вибрати відповідно до особистих уподобань та фінансових можливостей. Однозначно відповісти на це питання не можна, оскільки обставини у кожного клієнта різні:

  • На Copart (Копарт) реалізуються лише проблемні автомобілі (після аварій, пошкоджень, актів вандалізму, що були раніше у викраденні та інше). Тут величезний вибір автомобілів, але потрібно бути обережними при покупці, щоб не нарватися на шахраїв.
  • IAAI (Insurance) – повністю страховий майданчик, лоти реалізують банківські та страхові організації, дилери, компанії лізингу. Фізособи до торгів на даному аукціоні не допускаються, тому перекупників на ньому не зустрінеш, ризики шахрайства відсутні. Вибір менший, ніж на Copart (Копарт), але й вартість може бути дешевшою.
  • Манхейм (Manheim) теж є страховим аукціоном, вибирати автомобіль можна самостійно, але для укладання угоди також необхідно буде скористатися послугами посередника. На цей майданчик найчастіше потрапляють викрадені машини, вилучені з боржників, кинутий транспорт. Якщо вам потрібний автомобіль без пошкоджень, аукціон «Манхейм» стане ідеальним вибором.

Підіб'ємо підсумки

Ми розглянули ТОП аукціонів США, їх особливості, специфіку співпраці та інші моменти. З усього цього можна дійти висновку, що купувати автомобілі з Америки вигідно, у чому вже переконалися сотні задоволених українців, які стали власниками транспортних засобів з економією до 30-40%. Але щоб вибрати та купити машину без ризиків, необхідно співпрацювати з перевіреними посередниками. Наша компанія MOTORMART надає подібні послуги в Україні, працює офіційно, ніколи не дурить клієнтів, що підтверджують численні відгуки в інтернеті.

Якщо вам потрібен лот через аукціон машин, Америка та партнер «Мотормарт» запропонують найкращий варіант з урахуванням особистих переваг та фінансових можливостей. Ми надаємо гарантії, проводимо угоду «під ключ», розв’язуємо всі питання з документами та митницею. Є можливість відновлення та ремонту на перевірених СТО, що надають для клієнтів послуги з оптимальним співвідношенням «ціна-якість». З нами ви можете вибрати будь-який аукціон США, авто бу з нього будуть служити вам вірою та правдою довгі роки.

Додати коментар

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Підписуйтесь на розсилку та отримуйте новини Компанії