location
вул. Марії Кюри, 5
Авто зі США та Європи
Всі 708 авто як для себе!
Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta

Зміст статті:
  • Як купити Volkswagen Jetta з Америки через нашу компанію «Мотормарт»
  • Як формується вартість, якщо ви хочете купити Volkswagen Jetta з пробігом
  • Специфіка доставки Volkswagen Jetta зі США «під ключ»
  • Чому купити «Фольксваген» Джетта в MOTORMART буде вигідно

Volkswagen Jetta – це компактні, комфортні седани та універсали, які випускає легендарний німецький автоконцерн. За весь час існування було реалізовано понад 17,5 мільйонів транспортних засобів цієї популярної моделі. Не дивно, що багато українських автомобілістів мріють стати власниками «Фольксваген» Джетта. Нові машини німецького бренду коштують у нашій країні дорого, на вторинному ринку представлений в основному «автохлам», який потребує значних фінансових вкладень. Як бути, якщо людина хоче стати власником зручного авто виробника з Німеччини?

Єдине вірне рішення – це купити фольксваген джетта з США через перевіреного партнера, яким є наша компанія MOTORMART. Ми довгі роки займаємося викупом автомобілів у США на закритих аукціонах, пропонуємо допомогу у підборі транспортних засобів з урахуванням особистих побажань та бюджету клієнта. Є широкий асортимент моделей у каталозі – після аварії під відновлення, з незначними косметичними пошкодженнями, у відмінному технічному стані.

Як купити Volkswagen Jetta з Америки через нашу компанію «Мотормарт»

Щоб стати власником німецького седана або універсалу з Америки, необхідно з каталогу обрати потрібну модель, зв'язатися з менеджером для уточнення всіх нюансів. Фахівці звірять параметри, якщо все відповідає, відбувається підписання договору, внесення сплати на викуп лоту з аукціону. Після цього залишається чекати доставки. Якщо ви хочете отримати автомобіль швидше, можна купити Volkswagen Jetta в наявності, який вже був завезений в країну, розмитнений, відремонтований або відновлений після ДТП.

Як формується вартість, якщо ви хочете купити Volkswagen Jetta з пробігом

Будь-який транспортний засіб після викупу перевіряється щодо відповідності технічним характеристикам, які зазначені у картці продавця. Діагностика проводиться в обов'язковому порядку, вона потрібна, щоб виявити приховані проблеми, які можуть виявитися в процесі експлуатації авто клієнтом. Процедури проводять досвідчені автослюсар та автомеханік із залученням спеціальних пристроїв. Повна ціна Volkswagen Jetta із США формується з таких складових:

  • Вартість покупки на американському аукціоні, яку встановлює власник.
  • Доставка та експедирування по суші в Америці до найближчого порту відправлення.
  • Вартість переправлення через океан морським транспортом.
  • Страхування та митне оформлення вантажу.
  • Додаткові витрати (тестування, технічна діагностика та інше).
  • Оформлення документації.
  • Доставка по Україні (при замовленні подібної опції).

Навіть з урахуванням сукупності всіх перерахованих вище витрат, вигода від придбання є очевидною.

Специфіка доставки Volkswagen Jetta зі США «під ключ»

Коли всі бюрократичні моменти улагоджені, договір про співпрацю підписано, авто викуплено на аукціоні в США, залишається почекати лише 2-3 місяці (кінцевий термін залежить від розташування лота в Америці). Фахівці MOTORMART розроблять оптимальний варіант логістики до України, що заощадить час та гроші. Процедура доставки наступна:

  • Автомобіль відправляється до американського порту, де відбувається його завантаження в контейнер на корабель. Процес фіксується співробітниками компанії, щоб уникнути непорозумінь.
  • Оформляється страховка, всі дані надсилаються через інтернет майбутньому власнику машини.
  • Лот прибуває до порту в Одесі, на місці відбувається митне оформлення вантажу, яким займаються фахівці «Мотормарт».
  • Після цього автомобіль прямує відразу клієнту або до надійного сервісного центру, де проводиться його діагностика, ремонт або відновлення за вигідними розцінками.

Чому купити «Фольксваген» Джетта в MOTORMART буде вигідно

Ми довгі роки є офіційними імпортерами транспортних засобів німецьких та інших брендів з Америки, що дозволяє надавати нашим покупцям такі переваги:

  • Можливість купити VW Jetta бу на 30-40 відсотків дешевше, ніж на українському автомобільному ринку. Крім того, технічний стан транспортних засобів зі США на порядок кращий, ніж у нашій країні, тому що їх власники повністю дотримуються рекомендацій виробників, заправляють добротне паливо, використовують оригінальні запчастини та «витратники», не скручують пробіг, що не рідкість в Україні.
  • У каталозі представлений величезний вибір різновидів цієї моделі різних років випуску, що дозволить підібрати варіант під конкретний бюджет та смак. Є «Фольксваген» Джетта практично в ідеальному технічному стані, з незначними дефектами після аварії під процедуру відновлення.
  • Ми пропонуємо спеціальні умови щодо митно-брокерських та експедиційних послуг, що дозволяє нашим клієнтам економити гроші на доставці та оформленні машин.
  • У нас ви не купите «потоплений» або нелегальний «Фольксваген» Джетта, оскільки ми працюємо чесно, не порушуємо чинного законодавства.
  • Є доставка до різних міст України, серед яких Одеса, Дніпро, Київ, Харків та інші.

Важливо! У разі придбання автомобіля після аварії під процедуру відновлення наші співробітники сертифікують транспорт, внесуть його в офіційну базу ДАІ, щоб при реєстрації не виникло жодних непередбачених моментів.

Якщо вам потрібен добротний «Фольксваген» Джетта, купити транспорт в нашій компанії ви зможете за найдоступнішою ціною. Щоб вибрати авто на аукціоні та зробити угоду, зв'яжіться з менеджерами «Мотормарт» будь-яким зручним способом – фахівці допоможуть визначитися з вибором моделі, дадуть розгорнуті консультації з будь-якого питання, роз'яснять юридичні та організаційні моменти співпраці, підпишуть необхідні документи. Це дозволить стати власником легендарного автомобіля із США з економією до 40% (порівняно з українським ринком), у чому вже встигли переконатися сотні щасливих власників легкового транспорту в Україні.

Додати коментар

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Підписуйтесь на розсилку та отримуйте новини Компанії