location
вул. Марії Кюри, 5
Авто зі США та Європи
Всі 708 авто як для себе!
АВТО З АУКЦІОНУ США

АВТО З АУКЦІОНУ США

Зміст статті:
  •  

За американським законодавством, настання страхового випадку сильно знижує вартість машини. Ремонтувати її дорожче, ніж купити нову, а їздити з несправностями в більшості штатів США заборонено. Водії відмовляються від таких т/з на користь страхової виплати, а страхові компанії виставляють їх на торги. Авто з аукціону США можуть купити резиденти або ліцензовані дилери, які в подальшому офіційно експортують їх за кордон. Таким дилером є компанія Motormart.

Аукціони американських авто: послуги викупу під ключ

Вся процедура, навіть з урахуванням доставки і митних витрат, істотно дешевше і прозоріше, ніж купувати машини з пробігом в Україні. Офіційний сайт аукціону авто публікує повну інформацію про лот, детальні фото, встановлює правила торгів і терміни їх проведення. Процедура звучить просто, але приховує ряд важливих і складних нюансів:

-на аукціони американські автомобілі можуть виставляти не тільки страхові компанії, але і приватні особи. Поширеним видом шахрайства є створення візуально справного виду машини, хоча по факту це брухт під бутафорним корпусом. На такий прийом попадаються недосвідчені покупці, які бажають заощадити;

-страхова визначає рівень пошкодження і привласнює авто з аукціону відповідний сертифікат: не критичні ушкодження, аварійна, не підлягає відновленню, пошкоджена водою тощо. В залежності від законодавства штату, формулювання може звучати по різному. Купляти під відновлення рекомендують перший тип, інші —  тільки на запчастини;

-безпосередній процес торгів проходить швидко, за участі великої кількості учасників, а щоб купити автомобіль з аукціону в Україні необхідно, як мінімум, знати основну термінологію сектору англійською;

-щоб бути впевненим, що з США в Україну відправили саме придбану машину, необхідний надійний посередник, який проконтролює процес завантаження її в контейнер;

-термін пересилання машини може тривати більше 5-6 місяців.

Команда експертів Motormart вивчила американські аукціони з продажу авто і створила ексклюзивні пакети послуг для українських покупців. Термін від покупки лота до доставки його клієнту складає всього 90 днів. Якщо машину транспортують сушею - ще швидше.

 

Американські аукціони з продажу авто: просто, якщо є надійний дилер

 

Клієнти Мотор март, знайомі з якістю послуг компанії, розцінюють аукціони американських авто як можливість купити машину з мінімальним пробігом в два рази дешевше, ніж в Україні чи Європі.

У каталозі на сайті опубліковані машини, який вже відібрані і очікують старту торгів, викуплені лоти в дорозі, які відновлять і підготують до продажу, а також авто, які вже знаходяться на торгових майданчиках компанії в Києві і Дніпрі.

До покупки відбирають машини в ідеальному та наближеному до ідеального стані:

- Після одного власника і покупки з салону.

- З пробігом до 100 тис. км.-

- Без ознак руйнування водою і підпалів.

- З мінімальними зовнішніми поломками.

- З чистою історією і відстежуваним VIN-кодом.

- Моделі, доступні в обслуговуванні і до яких легко можна знайти деталі.

Клієнт дає згоду купити авто в США, а менеджер від імені покупця робить ставки і викупляє обумовлений лот. Максимальна ставка і крок визначаються заздалегідь. Менеджер чітко дотримується бюджету і не підвищує витрати без додаткової згоди клієнта.

З майданчика аукціону доставку купленої машини проводять в супроводі представника компанії. Лот прямує до найближчого морського порту США, проходить страхування, фінальну перевірку. Фотографії перед завантаженням в контейнер відправляють майбутньому власнику. Пересування контейнеру можливо відстежувати на сайті компанії за допомогою трек-коду.

В Україні, в порту Одеси, машину зустрічає представник компанії. Він же проводить митно-брокерські процедури, сертифікує, вносить обов'язкові податкові та акцизні збори. Після цього авто вносять в базу т/з України і привласнюють йому транзитні номери.

США, аукціон, автомобілі та високий сервіс від Мотормарт

Завдання менеджерів Motormart — підібрати ті аукціони в США, де продавцями виступають тільки страхові компанії, а машини потребують мінімальних ремонтних робіт. Команда відділу логістики, митні брокери та менеджери з обслуговування готують повний пакет документів і машину для легального використання в Україні.

Заповніть форму зворотного зв'язку на сайті компанії і дізнайтеся, як купити авто (США), аукціон з продажу якої відбудеться найближчим часом.

Переходьте в каталог авто і виберіть одну з машин, які вже ввезені в Україну і знаходяться на торгових майданчиках компанії.

Додати коментар

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Підписуйтесь на розсилку та отримуйте новини Компанії