location
вул. Марії Кюри, 5
Авто зі США та Європи
Всі 708 авто як для себе!
  • Головна
  • Блог
  • КУПИТИ АВТО ЗІ США В ОДИН КЛІК ПРОСТО РАЗОМ З МОТОРМАРТ!
КУПИТИ АВТО ЗІ США В ОДИН КЛІК ПРОСТО РАЗОМ З МОТОРМАРТ!

КУПИТИ АВТО ЗІ США В ОДИН КЛІК ПРОСТО РАЗОМ З МОТОРМАРТ!

Все що вам потрібно, це сказати ваші побажання нам! Мотормарт -цє не лише авто під замовлення, а й виликий вибір авто в наявності та в дорозі. Весь обсяг роботи ви зможете довірити персональному менеджеру. Важливо зауважити що, кращі пропозиції до підбору вашої автомрії МОТОРМАРТ, надає БЕЗКОШТОВНО, до того часу поки, ви не будете впевненні, що це саме той автомобіль!

Кожен запропонований лот, ви отримуєте з повним розрахунком в Україні, так само важливо розуміти суму ремонту авто! В чому з легкістю вам допоможе наш технічний відділ, який швидко і якісно розрахує суму ремонту для необхідного відновлення вашого авто.

Ми звикли обирати кращі варіанти для вас, саме тому, додатково проводиться перевірка в базі, за допомогою Carfax, де буде не тільки кількість власників авто, а й вся його історія обслуговування і кількість ДТП.

Така процедура є гарантією того, що ви отримаєте авто про яке ви мріяли, та будете вдячні!

Далі швидка процедура укладення прозорого договору, а також можливість дистанційного підписання, якщо ви територіально віддалені від міста Дніпро.

Настає етап гри, бо ми нічого не приховуємо, наші менеджери із задоволенням готові показати вам процес гри будь-яким зручним для вас способом, в офісі за ароматною кавою, або в процесі онлайн. Після успішної гри та перемоги на аукціоні ми готуємо Інвойс для вас, який протягом двох днів вам потрібно оплатити у зручному відділенні банку, далі наш логіст готує авто до транспортування в Україну.

Важливо зауважити що, по прибуттю авто в порт Одеси воно проходить офіційне розмитнення, потім ви можете забрати його персонально, або компанія МОТОРМАРТ з радістю організує транспортування до вашого міста безпечним, перевіреним перевізником з яким ми працюємо вже не один рік.

Ось ми з вами вже у цілі, ваш персональний менеджер передасть вам повний пакет документів на ваше авто, також можлива допомога з сертифікацією та постановкою на облік, після повного відновлення автомобіля яке мі з радістю вам відремонтуємо дешево та гарантовано якісно!

Весь процес співробітництва з МОТОРМАРМТ буде легким, а результат вас гарантовано порадує, заощадивши при цьому від 30% від вартості авто на ринку України.

Додати коментар

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Підписуйтесь на розсилку та отримуйте новини Компанії