location
вул. Марії Кюри, 5
Авто зі США та Європи
Всі 708 авто як для себе!
Найкращі автомобілі для сексу

Найкращі автомобілі для сексу

Зміст статті:
  • Яким має бути авто для сексу
  • ТОП кращих машин для сексуальних втіх
  • 1. Toyota Land Cruiser 200
  • 2. Nissan Murano
  • 3. Land Rover Discovery
  • 4. Volkswagen Multivan
  • 5. Honda Jazz
  • 6. KIA Seed SW універсал
  • 7. Ford S-MAX
  • 8. BMW X5
  • 9. Lexus RX–350
  • 10. Lexus LS 460L
  • Вигідна покупка авто з Америки

Багато українців, які планують покупку нового автомобіля, часто замислюються над тим, як зручно займатися сексом у машині. Це зовсім не дивно, адже в сучасному світі інтим в особистому транспорті є не збоченством, а оригінальним і часом екстремальним способом отримання сексуального задоволення. В Україні «автосекс» поки що тільки починає набирати популярності, але на Заході це явище вже давно перестало бути чимось незвичайним.

Так, у Великій Британії навіть випустили бестселер — 82-сторінкову брошуру «CARma Sutra», де представлені картинки та короткі описи найбільш відповідних поз у машині для сексу. У США було проведено опитування серед автомобілістів, за результатами якого з’ясувалося, що 68 % людей щонайменше один раз займалися інтимними іграми в машині. Приблизно 10 % з них стали справжніми екстремалами, оскільки робили це прямо під час поїздки, а у 6 % незвичайні любовні пригоди закінчилися пошкодженням машин.

Яким має бути авто для сексу

Ймовірно, сексуальні ігри молодих пар проходили упродовж усієї історії існування сучасного автопрому. Причому інтимні заняття «бачили» автомобілі різних класів, починаючи від старих і негабаритних купе Honda Civic LSi (EJ2), закінчуючи позашляховиками Range Rover останнього покоління. Але якщо ви хочете спробувати найкращі пози для сексу в машині, то рекомендуємо купувати більш відповідні для цього моделі. Щоби не думати про те, як зручно займатися сексом у машині, варто враховувати низку важливих нюансів:

  • краще вибирати автомобіль із просторим салоном та високим дахом, який надавав би можливість випробувати якнайбільше поз для сексу;
  • відмінним рішенням стане машина з передніми сидіннями, що складаються, адже це дає змогу отримати велике «ложе» для закоханої парочки;
  • дводверні купе — не найкращі автомобілі для сексу, оскільки мінімальна кількість місця швидше відіб’є будь-яке бажання займатися цим в особистому транспорті;
  • містке багажне відділення універсалів можна легко зробити постійним місцем для інтимних ігор, особливо якщо скласти спинки заднього ряду сидінь.

ТОП кращих машин для сексуальних втіх

Ось ми й підійшли до відповіді на головне питання: які найзручніші автомобілі для сексу купити. Пропонуємо розглянути десятку найвиграшніших варіантів.

1. Toyota Land Cruiser 200

Якщо говорити про представницький клас, то безумовним лідером можна сміливо вважати ці позашляховики, які мають найпростіший салон автомобіля. Авто виконуються з трьома рядами сидінь, що розкладаються, а це дає змогу отримати повноцінне двоспальне ліжко. Крім того, салон має дуже високу стелю, тому можна сміливо пробувати «пози» не тільки в положенні лежачи.

 

2. Nissan Murano

Ці кросовери також входять до лідерів рейтингу кращих авто для сексу.

Будь-яка модель цієї лінійки вважається універсальною, оскільки дає змогу не тільки підкорювати нові вершини бездоріжжя, але й вивчати незвідані раніше сторони сексуального життя.

Швидкі, потужні та стильні Nissan Murano начебто є уособленням пристрасного сексу, а місткий салон із якісним оздобленням лише підтверджує це припущення.

3. Land Rover Discovery

Ці авто за правом вважаються одними з найсексуальніших на світовому ринку, адже навіть його агресивний вигляд викликає всередині дику пристрасть.

Одним із найромантичніших елементів цих позашляховиків власники вважають відкидну лавку в багажному відділенні. Завдяки міцності конструкція відкидного заднього борту розрахована на навантаження до 300 кг, що дає змогу випробувати найсміливіші та найкращі пози в машині.

4. Volkswagen Multivan

Для любителів інтимних експериментів ці мінівени вважаються одним з найкращих варіантів. Це твердження відразу підтверджується, щойно потрапляєш всередину просторого салону цього автомобіля.

Мабуть, левова частка власників Volkswagen Multivan хоч раз займалися «цим» у своїй машині, водночас ми практично впевнені, що багато водіїв без жодного сорому надаються диким оргіям на задньому сидінні мультивену, щоб урізноманітнити сексуальне життя зі своєю партнеркою (або партнером).

5. Honda Jazz

Цей хетчбек також відомий під назвою Honda Fit. Головною перевагою для любителів «гарячого» є сидіння, що розкладаються та дають змогу отримати цілком комфортне «ліжко» для двох закоханих.

Попри зовнішню мініатюрність, усередині ці машини готові надати справжній полігон для сексуальних випробувань. На додаток до просторого салону Honda Jazz готова порадувати стильним дизайном та високопродуктивною технічною «начинкою».

6. KIA Seed SW універсал

Популярні сімейні автомобілі південнокорейського бренду, які вибирають багато молодих батьків. З маленькими дітьми буває дуже важко усамітнитися навіть у власній спальні, тому отримати додаткове місце для сексуальних ігор буде не зайвим. KIA Seed SW в кузові універсал зі сидіннями, що складаються, надає «широке поле» для «інтимних боїв» закоханих. А сучасна мультимедіа система дає створити романтичну атмосферу будь-де.

 

7. Ford S-MAX

Дуже популярні компактвени, які є відмінними авто для сексу. Ці машини є потужними й динамічними, тому їх власники, які віддають перевагу агресивному стилю водіння, не проти використовувати салон і для більш пристрасних занять. Місткий салон із якісним оздобленням дає змогу експериментувати з різними позами навіть без складених сидінь.

 

8. BMW X5

Відмінні кросовери, які вважаються одними з найзручніших машин для занять сексом. Ці автомобілі відповідають усім вимогам, які пред’являються для комфорту інтимних занять. Великий просторий салон із високою стелею, тактильно приємне оздоблення сидінь, сучасна розважальна система для створення потрібної атмосфери — усе це дозволяє зробити чергову романтичну зустріч незабутньою для закоханої пари.

 

9. Lexus RX–350

Якщо розглядати найзручніші машини для сексуальних втіх, не можна не згадати цей кросовер. Зовні автомобіль має елегантний і водночас брутальний вигляд, що вже сприяє налаштуванню на потрібну хвилю. У просторому салоні зможе комфортно почуватися будь-яка пара, навіть та, яка віддає перевагу незвичайним позам й експериментам «в ліжку».

 

10. Lexus LS 460L

Завершити наш рейтинг можна було б великим автомобілем Mitsubishi Outlander, Honda CR-V, Volvo XC60 тощо, але ми вирішили додати до ТОПів саме середньорозмірний седан. Звичайно, багато хто може назвати сексуальні ігри в Lexus нудними й одноманітними, але в моделі LS 460L є одна цікава особливість — пасажирське крісло, що складається, з вбудованим масажером. Як стверджують багато власників цих авто, секс у таких умовах є незвичайним і яскравим, тому якщо ви хочете поекспериментувати, цей седан стане чудовою покупкою.

 

Вигідна покупка авто з Америки

Сьогодні багато українців вирішують замовити авто зі США, адже на північноамериканських аукціонах можна вигідно придбати вживані преміальні машини за зниженими цінами. А компанія «Мотормарт» готова допомогти вам із пошуком, викупом, оцінюванням технічного стану, перевезенням та розмитненням відповідного авто, яке стане додатковим та незвичайним місцем для занять сексом.

Додати коментар

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Підписуйтесь на розсилку та отримуйте новини Компанії